Tavsiye: Sitedeyken " CTRL + D " yaparak hayatı daha iyi yaşayabilirsiniz! Facebook | Twitter
Yusuf Yurt

30 Kasım 2013 Cumartesi

Bc.Vc ile İnternetten Para Kazanmak

Bc.Vc Link Kısaltma Servisi


Bc.vc’ye üye olup herhangi bir linki veya linkleri kısaltarak parakazanabiliyorsunuz.Ödeme alt limiti 5$ olup her hafta ödeme alt limitine ulaşan kişilerin hesaplarınaparalaryatırılmaktadır.Ödeme seçeneği olarak banka ve paypal seçeneği mevcuttur.



Sistem Nasıl İşliyor?



Kısaltmış olduğunu linklere her tıklayan kişi için sistem bc.vchesabınıza belirli bir miktar birim ücretyatırıyor kısaltmış olduğunuz linklere ne kadar çok tıklanırsa o kadar çok parakazanabiliyorsunuz.Bu yüzden kısaltmış olduğunuz linkleri bir .çok yerdepaylaşmalısınızdaha çok parakazanabilmekiçin.Linkleri forumlarda,sosyal ağlarda paylaşabilirweb sitenizdekilinkleri direk değilde kısaltarak yayınlayabilirsiniz.Özelliklefilm veya program indirme siteniz varsa ve gerçekten de işlekbir site ise tüm linkleri kısaltarak sitenizdenhatrı sayılır miktardakazançsağlayabilirsiniz.Ayrıca uploaderler içinde güzel bir ek kazançsistemi olma özelliğitaşıyor.Şu an bende bu sistemi kullanıyorum daha önceden Link.TL yi kullanıyordum;link.TL’deki verilen ücretmiktarlarındaki aşırı dalgalanmalar sonucubc.vc’yi kullanmaya başlamak zorunda kaldım.

Ne kadar kazandırıyor?


Yabancı Ülkelerden 1000 Tekil Tıklama İçin 4$ 
Türkiye’den 1000 Tekil Tıklama İçin 1.75$kazandırmaktadır.
Şu an bc.vc’denkazanmış olduğum miktarı aşağıdakiresimdengörebilirsiniz.









Bc.vc'nin ödeme yaptığına dair kanıt.






                                                                    ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Yusuf Yurt (Yazar Hakkında)
Web tasarım, grafik tasarım, domain-host alım satım işleriyle uğraşan, Sanal alemde adını duyurmuş, tanınmış bir sanal alem çocuğu, Facebook, twtitter, google+ ve bir çok sosyal ağlarda üyeliği olan bir kişilik.

''Bc.Vc ile İnternetten Para Kazanmak'' Bu yazı; 30 Kasım 2013 Cumartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!